Protocol Converter V3

Protocolconverter V3 met 3 seriële poorten voor RS232, RS422 of RS485. Met USB diagnose. Deze converter wordt standaard in een Din-rail behuizing geleverd.

De protocolconverter zet signalen van bijvoorbeeld een brandmeldcentrale of een gebouwbeheers-systeem om in een protocol voor een paginginstallatie van Ascom, Philips, Nira en anderen op specificatie.

De instellingen van de converter worden door middel van een ConfiguratieTool aangepast. Dit is een Windows applicatie welke op een PC gedraaid kan worden.

Voor diagnostische toepassingen kan deze PC ook worden gebruikt. Voor een snelle diagnose beschikt de ProtocolConverter V3 ook over een LCD display waarop de mogelijke bron van de storing in tekst wordt weergegeven.

De protocolconverter werkt op een voedingsspanning tussen 10 en 35V gelijkspanning en beschikt tevens over een relais waarmee storingen aan een extern systeem kunnen worden doorgegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze converter en de beschikbare protocollen, klik hier of neem contact met ons op, via info@elexol.nl.

ESPA 4.4.4. merger

Firmware voor het samenvoegen (mergen) van ESPA 4.4.4. koppelingen. De converter kan twee ESPA 4.4.4. ingangen combineren tot één ESPA 4.4.4. uitgang.

Lees meer…